"BAŞKANIMIZ GENÇLERİMİZ İÇİN KOLLARI SIVADI"

Admin 13 Mayıs 2019 Bizden Haberler 238 -A+
Kasabamız Ortaokul Spor Sahası Beton Çalışması Yapıldı

Kasabamız Ortaokulunda bulunan toprak ve çakıllı durumdaki , çocuklarımızın toz ve toprak içerisinde aktivite yapmak zorunda kaldığı spor sahası belediye başkanımızın da çizmelerini giyerek çalışmalarda bulunarak gençlerimiz için daha kullanışlı hale getirilmiş ve betonlama gerçekleştirilmiştir.Gençlerimizin spora olan merakını arttırmak , sağlıklı şekilde spor yapmalarını sağlamak , onların sporun içinde daha fazla vakit geçirmelerini sağlamak, çocuklarımızın eğitiminin daha kaliteli bir hal alması için çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecektir.Gençlerimiz bizler için geleceğimizin teminatı ve sigortasıdır bunun bilincinde olarak gençlerimizin içerisindeki gücü farketmelerini sağlayacak her türlü projeye el atarak kasabamız gençliğini spora , bilime yönlendirmek bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir.

Yörükoğlu inşaat'a ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

Kızılcasöğüt Belediye Başkanı
Güngör ORAL