18 mart Şehitlerini Anma Programı‏
22.03.2014 10:23:00
Silahını Vermeyen Şehit konulu tiyatro sahnelendi

18 mart Şehitlerini Anma Programı‏

Şehit Serdar ULUDAĞ Çok Programlı Lisesi tarafından belediyemiz toplantı salonunda yapılan 2014 yılı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı kasabamız vatandaşlarının katılımıyla kutlandı.Belediye başkanımız Ömer BİÇER,Banaz Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet CEYLAN,misafir Öğretmenler ve vatandaşlarımızın katıldığı gecenin açılış konuşmasını okul müdürü Sayın İlyas AKTAŞ tarafından yapıldıktan sonra okulumuz tarih öğretmeni Behset DURSUN tarafından Çanakkale Zaferi sunumu yapıldı.Çanakkale Zaferi ile alakalı şiirlerden sonra okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Silahını Vermeyen Şehit konulu tiyatro sahnelendi.Bu vesile ile belediye olarak Çanakkale Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.