23 NİSAN
16.05.2013 14:06:15
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, kasaba halkının yoğun katılımı ve ilgisi ile ilköğretim okulu bahçesinde çoşkuyla kutlandı.

23 NİSAN

Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı´ nın okunması ile başlayan tören, Belediye Başkanı Sayın Ömer BİÇER,
       Kızılcasöğüt Şehit Serdar Uludağ Çok Programlı Lisesi Müdürü İlyas AKTAŞ ve okulumuz müdürü Tecelli SOYKAN tarafından halkın ve öğrencilerin bayramının kutlanması, konuşmalar, şiirler, müzikli gösteriler, yarışmalar ve halk oyunları gösterileri ile devam etmiştir.

Yapılan yarışmalarda birinci gelen öğrencilerimiz ve 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Kurumumuza beş tane kupa kazandıran Kızılcasöğüt Ortaokulu küçük kız voleybol takımı, küçük kız masa tenisi takımı, küçük erkek masa tenisi takımı, yıldız erkek badminton takımı ve
        küçük erkek badminton takımlarında görev alan öğrenciler, kupalarını ve ödüllerini, Belediye Başkanı, okul müdürleri,
      belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve kasaba imam hatiplerinin elinden almışlardır.