8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
12.03.2015 12:17:00
Kadınlar Gününü Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Seher CENGİZ ile beraber Kutladık.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kasabamızın Bayan Muhtarı Seher CENGİZ'i ziyaret ettik.

Kaymakam ve Eşi, Uşak Kent Konseyi Kadınlar Kolu, İlçe Seçim Kurulu Personeli, Banaz Adliye Personeli, Banaz Belediye Başkanı Yardımcısı, Milli Eğitim İnsan Kaynakları Şefi, Şehit Vehbi Demir İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı, Sağlık Ocağı Personeli, Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Personeli, Kızılcasöğüt  Şetit Serdar Uludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Personeli, Tarım Kredi Müdürü, Banaz İlçe Müftüsü ve Kasabamızdaki Cami İmamları' ın katılımlarıyla Katmer ve Bükme İkramları ile Kadınlar Gününü Kutlayarak tebriklerimizi sunduk.