GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ
16.05.2013 16:10:03
19 MAYIS Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Şehit Serdar ULUDAĞ Ç.P.Lisesi tarafınfan organize edilen gençlik yürüyüşü belediye başkanımız Ömer BİÇERinde katılımıyla gerçekleşti

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

19 MAYIS Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Şehit Serdar ULUDAĞ Ç.P.Lisesi tarafınfan organize edilen gençlik yürüyüşü belediye başkanımız Ömer BİÇER`inde katılımıyla gerçekleşti.Lise Müdür yardımcı İrfan TÜRKYILMAZ önderliğinde lise öğretmen ve öğrencileri ile İlköğretim Okulumüdürü Tecelli SOYKAN Önderliğinde ilkokul öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla belediyeönünde başlayan yürüyüş kasaba şehitliği ziyareti ve akabinde sarıçam piknik alanında belediyemizce verilen ikramların dan sonra gölet bölgesinden kasabaya dönüşle sona erdi.