İZCİ KAMPI
29.05.2013 10:26:53
17-19 MAYIS 2013 KIZILCASÖĞÜT KASABASI HAFTA SONU İZCİ KAMPI DÜZENLENDİ.

İZCİ KAMPI

17-19 MAYIS 2013 KIZILCASÖĞÜT KASABASI HAFTA SONU İZCİ KAMPI DÜZENLENDİ.

İlimiz İzcilik Federasyon İl Temsilciliğinin faaliyet programı doğrultusunda 17-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Kızılcasöğüt Kasabası Sarıçam piknik alanında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında Milli bilinç temalı hafta sonu kampı yapılmıştır. Kampa Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Ticaret Meslek Lisesi ve Sultan-Halil Yiğit Ticaret Meslek Lisesi’den toplam 4 lider, 58 izci ,3 destek ekipi ve 1 hemşire katılmıştır. Kamp etkinlikleri en iyi şekilde gerçekleştirilmiş, tüm katılımcılar için güzel bir şekilde tamamlanmıştır.Belediyemizin desteğiyle yapılan 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü gece etkinliklerimizde Belediye Başkanımız Ömer BİÇER izci kampı ziyaret etmiş, İzci Liderleri ve izcilerimiz ile sohbet etmiştir.

Yapılan sohbette başta belediye başkanımız olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve Kızılcasöğüt kasabası halkına yardımlarından  ve katkılarından dolayı teşekkür edilmiştir.